• metadigest_banner_1200x400_0424_keto1

Metadigest® Keto

MetaDigest® Keto  bevat een verzameling van plantenextracten (artisjok-, rode biet-, paardenbloem- en radijsextract.) en het verteringsenzym  lipase. Lipase is een enzym dat korte en middellange ketens van vetzuren afbreekt voordat ze doorstromen naar de dunne darm. Door middel van dit enzym heeft ongeveer 20% van de vetvertering plaats in de maag, de overige vetten worden verder verteerd in de dunne darm. Metadigest® Lipid bestaat in een potje van 60 capsules. 

Ingrediënten per capsule:

Ingrediënt Hoeveelheid
Betaïne HCl 150 mg
Sojalecithine 135 mg
Artisjokextract (Cynara scolymus) 125 mg
Rode Bietenextract (Beta vulgaris) 50 mg
Paardenbloem (Taraxacum officinale) 50 mg
Radijsextract (Raphanus sativus) 25 mg
L-glycine 25 mg
Lipase 2000 FCC units
Hulpstoffen: hydroxypropyl methylcellulose (capsule),
siliciumdioxide, magnesiumstearaat


 

Inhoud Aanbevolen verkoopprijs
60 capsules € 28,40


  
 

Andere MetaDigest® producten

Naast MetaDigest® Keto voor een totale vertering, zijn er ook MetaDigest® Total specifiek voor de totale vertering, en MetaDigest® Lacto voor de vertering van lactose.

Disclaimer

Auteursrecht en recht van de producent van een databank
Deze site is zowel een werk dat door het auteursrecht wordt beschermd, als een databank waarop Metagenics de auteursrechten en rechten van de producent bezit. De teksten, lay-out, tekeningen, foto's, films, grafieken en andere bestanddelen van deze site zijn door het auteursrecht beschermd. Elke kopie, adaptatie, wijziging, vertaling, arrangement, publieke mededeling, huur of andere exploitatievorm van het geheel of een deel van deze site, onder het even welke vorm en met om het even welke middelen, zoals elektronische, mechanische of andere middelen, is volstrekt verboden behalve ingeval van voorafgaandelijke en schriftelijke toestemming van Metagenics. De inhoud van de databank wordt beschermd door het sui generis recht die de producent toelaat om elke opvraging en/of hergebruik van het geheel of een deel van deze inhoud te verbieden. Om het even welke inbreuk op deze rechten kan strafrechtelijk of burgerrechtelijk vervolgd worden.

Merken en handelsnamen
De benamingen, logos en andere tekens die in deze site worden gebruikt, onder andere het logo en de naam Metagenics, zijn merken en/of handelsnamen die wettelijk beschermd zijn. Elk gebruik ervan of van gelijkaardige tekens is volstrekt verboden zonder het voorafgaandelijk en schriftelijk akkoord van Metagenics.

Aansprakelijkheid voor de inhoud
Metagenics besteedt de grootste zorg aan het ontwerp en de instandhouding van deze site. Metagenics kan echter niet de juistheid garanderen van de informatie die zich op deze site bevindt. De gebruiker dient er zich van bewust te zijn dat de informatie zonder voorafgaandelijke kennisgeving gewijzigd kan worden. Metagenics kan geenszins aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan kan worden gemaakt. Metagenics kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en het bestaan van andere sites waarmee hyperlinks worden gelegd.
MetaDigest® is een product van
Sluiten Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer